O NAS


Podjetje AAF – FAJS Stanko s.p. je bilo ustanovljeno marca 1995. V začetku smo opravljali avtokleparske storitve v lastnih delavniških prostorih velikosti 110 kv.metrov. Leta 1996 smo posodobili opremo in z nakupom ravnalne mize AUTOROBOT izboljšali svoje storitve in tako povečali konkurenčnost.

V letu 2000 smo sklenili poslovno sodelovanje z AMZS d.d., za izvajanje avtoasistenčnih storitev – (avtovleka in pomoč na cesti) njihovim članom. Avtoasistenco izvajamo tudi za člane ostalih evropskih avtoklubov kot so ADAC, OAMTC, ANWB itd. in tudi lastnikom vozil z mobilno garancijo VW, PORSCHE, HUYNDAI, FORD, MERCEDES itd. Smo edini pogodbeni izvajalci AMZS-ja na Rogaško – Šmarskem območju in na širšem območju Obsotelja in Kozjanskega.

Od leta 2000 je naša primarna dejavnost “avtoasistenca” voznikom mot.vozil v cestnem prometu (avtovleka, pomoč na cesti, posoja vozil, hramba vozil).V letu 2005 smo sklenili še poslovno sodelovanje za izvajanje avtoasistenčnih storitev z Coris d.o.o., TBS team 24 d.o.o. in Zavarovalnico TRIGLAV d.d.

Od leta 2010 opravljamo storitev na TAHOMATU, kar pomeni, da imetnikom kartice voznika in tahografa kopiramo, obdelamo in arhiviramo podatke.

Zaradi povečanja obsega storitev smo se odločili za investicijo v nove poslovne prostore v Podplatu. Novo pridobitev “POSLOVNO NAMESTITVENI OBJEKT” smo predali namenu 01.01.2012. Z novogradnjo smo pridobili veliko garažo za avtopark, vlečna vozila, prostor za hrambo vozil in pisarniške prostore. Avtokleparske in ličarske storitve pa opravljamo na začetni lokaciji v Kamni Gorci 5. Novi POSLOVNO NAMESTITVENI OBJEKT pa ni le za potrebe avtoasistence, zraven smo vključili NAMESTITVENI DEL (bivalni del) za ljudi z posebnimi življenskimi potrebami (invalidne osebe).

Od leta 2012 je v podjetju zaposlen Fajs Tomaž, avtoklepar z končano V.stopnjo (smer prometni tehnik) in opravljenim vozniškim izpitom C-kategorije, zadolžen je za avtokleparska in ličarska dela, od leta 2013 pisarniške posle vodi Jožica FAJS, tako smo družinsko podjetje dveh generacij.

parallax background

Imate vprašanje ali potrebujete pomoč?

Pokličite nas, za vas smo tukaj vsak dan v tednu!